Dj nunta. Avantaje si dezavantaje alegand un dj profesionist

Dj nunta. Avantaje si dezavantaje alegand un dj profesionist

Atunci cand vine vorba pe cine sa angajezi la nunta ta, pentru a asigura fondul musical, esti indecis daca un Dj sau o trupa ar fi pe placul invitatilor. Ambele au avantajele lor de aceea in acest articol iti voi arata atatavantajele cat si dezavantajele fiecarei alegeri.

Varietate muzicala

Alegerea unui DJ la nunta ta are ca si avantaj posibilitatea de a alege muzica variata, muzica pe care doresti sa o asculti. Un D jar trebui sa fie in masura sa furnizeze muzica de la aproape orice gen. Invitatij ar putea avea ocazia sa ceara melodii pe care doresc sa danseze, iar DJ-ul ar trebui sa se poata acomoda cu usurinta cererilor invitatilor sis a satisfaca toate gusturile. Daca esti o persoana careia ii plac melodiile anilor 60 amestecata cu muzica actual, atunci alegerea unui DJ ar fi optiunea perfecta pentru tine. O trupa nu poate avea in repertoriu asa o varietate muzicala si atunci esti nevoit sa te limitezi la melodiile pe care le cunosc.

Sunet de calitate

Alegerea unei trupe poate fi uneori riscanta, deoarece doresti ca muzica la nunta ta sa sune foarte bine. Melodiile puse de un Dj suna la fel ca sic and ai invita trupa orioginala sac ante la evenimentul tau. O trupa poate dor interpreta melodia ceea ce nu va suna exact asa cum ti-ai dori.

Tranzitii intre melodii

Uneori este nevoie sa mergem de la o melodie de dans  cu ritm alert  la una mai lenta in functie de momentul petrecerii. Acest lucru poate fi efectuat de un Dj fata de o trupa, nu trebuie sa astepti ca trupa sa isi termine melodia pentru a incepe alta conform cu momentul respectiv.

CITESTE:   Ce muzica sa alegi pentru o nunta perfecta?

Decalaje mai putine intre melodii

Atunci cand o trupa interpreteaza o melodie, membrilor trupei le ia cateva momente pentru a pregati cealalt cantec. Atunci cand dansezi, poate fi inconfortabil sa astepti ca urmatorul cantec sa inceapa. Un Dj nu ar trebui sa aiba problem cu alinierea melodiilor, astfel incat sa nu fie nevoie sa stai acolo pana la inceperea urmatoarei piese.

Melodiile preferate

Atunci cand te-ai inteles cu o trupa sac ante la nunta ta, exista o limita pentru melodiile pe care le poti asculta. Cu un Dj poti avea o lista de melodii pe care doresti sa le asculti. Alternativ poti furniza o lista cu melodii pe care doresti sa le dansezi la nunta ta alaturi de viitoarea sotie.

administrator
Buletin Info este o publicatie online de comunicate de presa. Creste vizibilitatea afacerii tale in mediul online si urca in clasamentul motoarelor de cautare, publicand advertoriale pe site-ul buletininfo.ro

Articole similare