Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

INGREDIENTE

    • ciuperci proaspete – 1000g
    • faina – 300g
    • lapte – 1800ml
    • margarina sau unt – 250g
    • sare – 20g

Proces tehnologic

Ciupercile proaspete sau conservate se taie lame, după ce au fost spălate.

Modul de preparare

Ciupercile se înabușă în 100g de margarină sau unt. Făina se dizolvă în 300 ml de lapte rece și se adaugă peste 100g de margarină topită sau unt topit, se fierb și se amestecă în continuu, pentru a nu se forma cocoloașe.

În sosul format se adaugă restul de lapte, ciuperci, sare și se continuă fierberea 15-20 minute.

Se ia vasul de pe foc, peste compoziție adăugându-se margarină topită(50g) sau unt.

preparatul se servește cald.

 

CITESTE:   Rizoto aromatizat cu vin si parmezan
administrator
Buletin Info este o publicatie online de comunicate de presa. Creste vizibilitatea afacerii tale in mediul online si urca in clasamentul motoarelor de cautare, publicand advertoriale pe site-ul buletininfo.ro

Articole similare