Tot de trebuie sa stii despre detartraj dentar. Ce este, cât costă și de ce ai nevoie de el

Tot de trebuie sa stii despre detartraj dentar. Ce este, cât costă și de ce ai nevoie de el

Detartrajul dentar este o metodă obișnuită pentru a veni în ajutorul pacienților cu boli ale gingiilor și o acumulare excesivă a plăcii dentare. În timp ce periajul dentar curăță doar suprafața dintelui, un detartraj acționează mult mai profund. Ascultați sfatul medicului dentist și mergeți pentru a face un detartraj ori de câte ori este nevoie. Astfel veți scăpa de problemele gingivale și veți avea dinți sănătoși.

Când am nevoie de un detartraj dentar?

Toată lumea acumulează bacterii în cavitatea bucală care acoperă dinții. Atunci când mâncăm particulele minuscule, acizii, zaharurile din alimente se lipesc de smalțul dinților formând o placă. Bacteriile care trăiesc pe această placă pot provoca boli ale gingiilor și totodată cariile dentare. Periajul corect al dinților, utilizarea aței dentare, vor ajuta la îndepărtarea plăcii și la prevenirea unor probleme mai grave. În cazul în care apar probleme la nivelul gingiilor, medicul stomatolog vă va recomanda probabil un detatraj dentar pentru a îndeparta placa bacteriană și pentru a ajuta la tratatrea bolilor gingiilor.

Cât costă un detatraj dentar?

Detartrajul dentar face parte de obicei din procedura mai complexă de igienizare. De cele mai multe ori când ne întrebăm cat costa, vom afla că prețul este situat undeva între 200-400 RON în funcție de tehnologia utilizată și de gradul de afectare al dinților. Cu cât se muncește mai mult, cu atât prețul va fi mai mare.

De ce am nevoie de un detatraj dentar?

De obicei medicul dentist este cel care i-a decizia și recomandă o curățare mai profundă a dinților după o examinare amănunțită. În cazul în care gingiile sunt bolnave sau ginigvita este destuld e avansată încât creează buzunare sau spații cae expun osul, o curățare profundă a dinților este recomandată. De reținut este faptul că o gingivită netratată la timp și corespunzător ea se poate agrava, încât bacteriile pot afecta osul și structurile de susținere a dinților.

CITESTE:   De ce să folosești benzi de rezistență în exercițiile fizice?

Mergeți ori de câte ori aveți ocazia la medicul stomatolog pentru a trata din timp problemele gingivale și totodata faceți un detatraj dentar pentru a elimina orice depunere a bacteriilor.

administrator
Buletin Info este o publicatie online de comunicate de presa. Creste vizibilitatea afacerii tale in mediul online si urca in clasamentul motoarelor de cautare, publicand advertoriale pe site-ul buletininfo.ro

Articole similare