Cele mai apreciate destinații de vacanță în 2021

Cele mai apreciate destinații de vacanță în 2021

Te-ai săturat de atâtea restricții și îți dorești să vezi din nou lumea? Cu un certificat verde digital, cu un pașaport de vaccinare prin care se atestă că o persoană este vaccinată împotriva COVID-19, prezentarea unui test rapid la vamă, ai toate șansele să îți programezi călătoriile în această vară.

Dacă nu te-ai hotărât unde să mergi în vacanța de vară, Buletin365.ro îți face o listă cu cele mai apreciate destinații de vacanță din Europa până în Asia.

Vizitează Scandinavia

În cazul în care îți dorești extravaganță atunci nu poți alege decât Sandinavia.te poți caza în hoteluri de lux amplasate la marginea fiordurilor, poți călători cu trenul care străbat munții înalți, poți vizita palatele care te trimit înapoi în istorie. Poți alege să încerci mâncăruri tradiționale în cele mai renumite restaurante. Încearcă să vizitezi Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca și Islanda și sigur va fi o călătorie de neuitat.

Costa Rica

Nu a fost nici un moment mai bun pentru a te îngriji de bunăstarea ta. Costa Rica ar trebui să fie alegerea potrivită dacă te gâdești la un paradis ecologic, aventuri în junglăși mult timp petrecut pe plajă. Descoperă natura așa cum este ea, sălbatecă și totodată ecologică.

Grecia și Italia

Grecia și Italia sunt două destinații pe care toată lumea le adoră. Insule superbe, orașe romantice, istorie antică și nu în ultimul rănd ospitalitate și delicatesuri culinare. Fie că vă doriți să treceți prin cramele din Toscana sau să vă relaxați pe plajele din Santorini, este sigur că veți petrece momente unice în această parte a lumii. Pentru o vacanță reușită puteți combina ușor o călătorie atât în Grecia cât și în Italia.

CITESTE:   Vacanță în Grecia după COVID-19

Kenya și Tanzania

Cu toate că turismul a pierdut teren odată cu apariția COVID-19, viitorul călătoriilor este un turism responsabil. Multe comunități au avut de suferit în urma pandemiei. De aceea cele mai minunate locuri sunt Kenya și Tanzania. Atunci când porniți în safari sprijiniți familiile locale, deoarce epot fi ghizi foarte buni. Veți vedea elefanți și lei în Serengeti, veți cunoaște și tribul Masai. Călătoriile responsabile vor fi cele mai mari tendințe în 2021 și de acum înainte.

Marea Britanie și Irlanda

Dacă sunteți pasionat de natură și istorie, atunci cea mai bună alegere pentru programarea unei călătorii este Marea Britanie și irlanda. Puteți admira cele mai frumoase peisaje ale lumii în timp ce vă scufundați în istorie. Pornește călătoria vizitând cele mai importante castele, călătorește prin Highlands în Scoția și bucură-te de plajele aurii din Devon și Cornwall. Descoperă frumusețile locurilor și bucură-te de prietenia și ospitalitatea localnicilor. Astfel că Marea Britanie și irlanda vor fi una din cele mai emoționante destinații de călătorie în 2021.

administrator
Buletin Info este o publicatie online de comunicate de presa. Creste vizibilitatea afacerii tale in mediul online si urca in clasamentul motoarelor de cautare, publicand advertoriale pe site-ul buletininfo.ro

Articole similare