Dacia lanseaza noi modele de masini in 2021

Dacia lanseaza noi modele de masini in 2021

Cu toate că pandemia COVID-19 a ridicat anumite obstacole, Dacia nu a renunțat la ideea de a lansa noi modele în această toamnă. Astfel că noile modele Logan, Sandero și Stepway vor avea un desig  special, mai atractiv și vor fi echipate cu cele mai noi tehnologii în domeniu. În ceea ce privește motorizarea, Dacia lansează un nou motor pe benzină, de un litru, derivat din cel de 1,33 litri dezvoltat în parteneriat cu Daimler. Cu toate acestea modelul va fi disponibil și cu motorizarea de 1,5 dCi.

Cât vor costa noile modele Dacia?

Dacia Logan va avea un pret de pornire de la 8.400 de euro, Dacia Sandero de la 8.600 de euro iar modelul Stepway de la 12.050 de euro. Preturile sunt pentru modele cu dotari minime. Masinile comandate pot fi personalizate in functie de dotarile dorite, inclusiv cu pilot automat sau navigatie.

Despre noul model electric

Pe langa aceste noi modele de masini, Dacia va lansa in prima parte a anului si o versiune electrica, denumita Dacia Spring. Acesta este consideraita chiar cea mai accesibila masina electrica din Europa. Reprezentatii marcii au declarat faptul ca acest model de masina este ideal pentru flotele de vehicule in car-sharing. Astfel, aceasta masina este conceputa pentru a indeplini nevoile de mobilitate interurbana si urbana.

In concluzie, Dacia isi doreste ca prin noile modele de masini sa atraga si publicul mai tanar, prin designul atractiv si posibilitatea de personalizare a masinii in functie de dotarile dorite. Inca de la inceputul anului tot mai multi romani au inceput sa fie interesati de noile modele de Logan, Sandero si Stepway, multi dintre ei asteptand inceperea programului Rabla pentru a le achizitiona cu un pret redus.

CITESTE:   Cum sa alegi cea mai buna firma de traduceri
administrator
Buletin Info este o publicatie online de comunicate de presa. Creste vizibilitatea afacerii tale in mediul online si urca in clasamentul motoarelor de cautare, publicand advertoriale pe site-ul buletininfo.ro

Articole similare